Mooie plannen verdienen een goede uitvoering. Rein PM helpt bij het realiseren van projecten.


Staat jouw bedrijf voor een klus waar nog weinig ervaring voor in huis is? Ben je verantwoordelijk voor een project van de gemeente? Of wil je voor jouw organisatie een evenement plannen? Grote kans dat daar straks meer bij komt kijken dan je denkt.

Zulke tegenvallers voorkom je met een heldere planning: de specialiteit van Rein PM. Wij raken niet in paniek als een vraag eindigt in meerdere vragen. Zo zorgen we voor een goed doordacht plan met een duidelijke onderliggende structuur voor alle betrokken partijen.

Bijvoorbeeld: Reineke Commandeur werd gevraagd om kwartiermaker te worden voor Het Fonds voor Oost, een fonds dat buurtinitiatieven in Amsterdam Oost ondersteunt. Om het laagdrempelig te houden, voerde Reineke veel persoonlijke gesprekken met aanvragers en koppelde hen voor advies en middelen aan lokale bedrijven. Inmiddels ondersteunt het fonds meerdere aanvragen per maand en zijn zowel grote als kleinere bedrijven enthousiast om bij te dragen.

“Alle leden van het comité zijn lovend over jou en de samenwerking!” Clayde Menso, directeur Amsterdams Fonds voor de Kunst

 

 

reinekepmReineke Commandeur