Vraag
In het nieuwe werkcentrum komen vraag en aanbod van werk en alle aanverwante zaken samen. Je vindt er informatie over werk, opleidingen en trainingen. Werkgevers kunnen er terecht voor werving & selectie, maar ook voor informatie en advies over de arbeidsmarkt. Een belangrijk focuspunt is langdurige werkloosheid. Hoe organiseren we een opening die niemand wil missen - zowel de directeuren van multinationals als langdurig werklozen en alle andere betrokken partijen?

Invulling
Als uitgangspunt zochten we naar gedeelde interesses. En wat blijkt? Iedereen wil nog wel iets verbeteren aan zichzelf. Dus organiseerde Rein PM een evenement met workshops voor persoonlijke ontwikkeling. Gespecialiseerde workshopbegeleiders en trainers stelden een programma samen met  interactieve en innovatieve workshops.

 

Resultaat
Een zeer vrolijk en dynamisch event met bijvoorbeeld een training over persoonlijke effectiviteit waar zowel iemand uit de sociale werkplaats als kantoormedewerkers baat bij hadden. Een bankdirecteur en een werkloze huisvrouw die zich bij laten spijkeren over social media. Gevoel van gelijkheid en mogelijkheden, in de evaluatie omschreven als ‘het gevoel dat elke toekomst zó kan worden binnengelopen’.

 

 

[portfolio]